Luxe binnendeuren

pivotdeuren, pivotdeur, stalen deuren, stalen deur, stalen binnnendeuren, stalen taatsdeuren, stalen taatsdeur

Luxe binnendeuren zijn een aanwinst voor uw woning

Wilt u een mooie en stijlvolle entree van de hal naar de woonkamer? Of heeft u op een andere plek een mooie binnendeur nodig? Kies dan voor luxe binnendeuren van staal en glas. Een stalen binnendeur op maat gemaakt is altijd uniek.. Wij onderscheiden ons door uitsluitend gebruik te maken van ultra ranke stalen retro profielen. Dit is erg bepalend voor de uitstraling van uw luxe binnendeuren. De vlakverdeling in het glas is erg persoonlijk en door uzelf te bepalen, uiteraard helpen wij graag om de juiste keuze te maken. De kleinschaligheid van ons bedrijf geeft u de garantie dat we uiterst klantgericht en heel graag persoonlijk werken.

Enkele of dubbele luxe stalen binnendeuren?

Luxe stalen binnendeuren zullen nog meer uitstraling hebben, als u kiest voor dubbele binnendeuren. Ze zijn ideaal als u een grote doorgang heeft of als u een kamer wilt opdelen in twee ruimtes. Door het gebruik van glas, is er altijd interactie met de achterliggende ruimte. Er kan gekozen worden uit taatsdeuren (pivotdeuren), scharnierdeuren, schuifdeuren of vouwdeuren. Het verschil tussen deze deuren, is dat u met scharnierdeuren nog een kozijn nodig heeft. Taatsdeuren draaien verticaal om hun as, waardoor er geen scharnieren of een kozijn nodig is. Wilt u ruimte besparende luxe stalen binnendeuren? Dan zijn stalen schuifdeuren een goed alternatief.

StalenDeurenHuys maakt uw luxe binnendeuren van echt staal

Uiteraard wilt u luxe binnendeuren van staal van hoogwaardige kwaliteit. Hiervoor bent u bij StalenDeurenHuys aan het juiste adres. Onze liefde en passie voor staal blijkt uit onze werkwijze en onze producten. Onze luxe binnendeuren van staal zijn van ultra rank, van hoge kwaliteit en wij streven enkel naar perfectie. Het eindresultaat mag er zijn en geeft direct een meerwaarde aan uw woning; slank, perfect afgewerkt en alles wordt uiteraard spic en span achtergelaten. Als StalenDeurenHuys bij u vertrekt, bent u verzekerd van een unieke en perfect geplaatste stalen binnendeur die u nergens anders zult tegenkomen!

 

standaard stalen deur, pivotdeur, stalen deur, project Turnhout, stalen deuren gerealiseerd door StalenDeurenHuys

 


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!