Luxe schuifdeuren

pivotdeuren, pivotdeur, stalen deuren, stalen deur, stalen binnnendeuren, stalen taatsdeuren, stalen taatsdeur

Ruimtebesparende en luxe schuifdeuren

Misschien dat niet iedere ruimte in uw woning voldoende groot is om hier luxe draaiende deuren te plaatsen. De draaicirkel kan te groot zijn, waardoor de deur niet geheel te openen is. Wilt u de ruimte toch voorzien van luxe en stijlvolle deuren? Dan zijn luxe schuifdeuren van staal een goed alternatief. Schuifdeuren schuift u naar de zijkant open, waardoor u ruimte bespaart. Met stalen schuifdeuren levert u niet in op de uitstraling. De schuifdeuren kunnen er net zo uit luxe uitzien als een scharnierdeur of pivotdeur. Als u een brede doorgang heeft, dan zorgt u met dubbele schuifdeuren helemaal voor een luxe uitstraling.

Luxe stalen schuifdeuren zoals u wilt

Een groot voordeel van luxe stalen schuifdeuren, is de sterkte van het in de deur verwerkte staal. Hierdoor zullen de luxe stalen schuifdeuren zeer stabiel zijn en toch licht zijn om gemakkelijk open en dicht te schuiven. U kunt kiezen uit diverse bevestigingssystemen om uw schuifdeuren te openen of te sluiten. Staldeur wielen die u over een rails aan de muur laat lopen, zijn een mooi systeem voor klassiek gevormde woningen en interieurs. De staldeur wielen zijn zeer zichtbaar en voegen iets authentieks aan de deur toe. Een hele strakke methode is het laten wegschuiven van de schuifdeuren in een wand. Laat u de deuren open, dan zijn de deuren mooi weggewerkt, maar evengoed weer te sluiten als u een gescheiden ruimte wilt creëren.

Vind uw luxe schuifdeuren van staal bij StalenDeurenHuys

Bij StalenDeurenHuys kunt u terecht voor alle type stalen deuren, waaronder luxe schuifdeuren van staal. Iedere woning en iedere klant is uniek en heeft zijn of haar eigen wensen omtrent luxe schuifdeuren. Daarom kunt u uw luxe schuifdeuren van staal bij ons geheel op maat laten maken. Bij ons kunt online uw eigen schuifdeuren samenstellen. Zo kunt u de indeling van de profielen in het glas bepalen, of u een enkele deur wilt of dubbele deuren en het soort handvat. Wij gaan voor u aan de slag om uw unieke schuifdeuren te maken en bieden u een uitgebreide dienstverlening, van inmeten tot plaatsing.

 

standaard stalen deur, pivotdeur, stalen deur, project Turnhout, stalen deuren gerealiseerd door StalenDeurenHuys

 


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!