Luxe taatsdeur

pivotdeuren, pivotdeur, stalen deuren, stalen deur, stalen binnnendeuren, stalen taatsdeuren, stalen taatsdeur

Met een luxe taatsdeur heeft u altijd een unieke binnendeur

Taatsdeuren, ook wel pivotdeuren genoemd, zijn nog niet zoveel te zien. Juist dit maakt een luxe taatsdeur uniek. Een taatsdeur is namelijk geen klassieke scharnierdeur. De deur is niet verbonden met het kozijn door middel van scharnieren, maar een de vloer en het plafond. Een taatsdeur opent dan ook verticaal om zijn as en sluit zichzelf, erg gebruiksvriendelijk dus! De vloerpot waarop de deur draait, kan dusdanig worden ingesteld, dat u de deur vertraagt kunt laten sluiten. Een voordeel is ook dat u de deur in beide richtingen kunt openen. Een taatsdeur is daarom zeer praktisch in gebruik en tevens een zeer stijlvolle aanwinst voor uw interieur en woning.

Luxe taatsdeuren op maat laten maken

Wanneer u luxe taatsdeuren wilt plaatsen, dan is het belangrijk dat ze bij u passen. Daarom is het vaak wenselijk om luxe taatsdeuren op maat te laten maken. Dit is een mogelijkheid die u bij veel andere soorten deuren niet heeft. Luxe taatsdeuren bestaan bij ons uit slank retro staal en glas, waarbij uzelf de glassoort en indeling van het glas kunt bepalen. Misschien wilt u wel een dubbele taatsdeur of naast de deur een mooie wand van glas en met stalen profielen? Er is erg veel mogelijk, waardoor u een stuk persoonlijkheid in uw taatsdeuren legt.

StalenDeurenHuys maakt voor u mooie en luxe stalen taatsdeuren

Lijken luxe stalen taatsdeuren ook iets voor uw woning? Neemt u dan gerust contact op met StalenDeurenHuys. Als specialisten in staal, zijn wij in staat om al uw wensen te vertalen naar luxe stalen taatsdeuren. U kunt met onze online configurator uw taatsdeuren samenstellen. U mag ook altijd een e-mail sturen met uw wensen, zodat wij voor u een offerte kunnen opmaken. Uiteraard maken wij niet alleen uw taatsdeuren, wij komen bij u langs om de deuren in te meten, zodat u zeker de juiste maat deuren krijgt én wij zorgen voor een nette en professionele plaatsing.

 

standaard stalen deur, pivotdeur, stalen deur, project Turnhout, stalen deuren gerealiseerd door StalenDeurenHuys

 


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!