Minimalistische stalen binnendeuren met figuurglas

Minimalistische stalen binnendeuren met figuurglas Minimalistische stalen binnendeuren met figuurglas Minimalistische stalen binnendeuren met figuurglas

Minimalistische stalen binnendeuren met figuurglas

In deze luxewoning annex kantoor, zijn verschillende deuropeningen gevuld met dubbele taatsdeuren en bijpassende zijpanelen. Om zoveel mogelijk licht binnen te laten, koos deze opdrachtgever bewust voor onze ultra slanke profielen van echt staal. Door hier en daar vlakken op te vullen met figuurglas, krijgt het geheel een luchtige en speelse toets.

Creëer de optimale lichtinval & ruimtelijkheid in uw eigen interieur met stalen deuren!

Stalen taatsdeuren

Bij een taatsdeur wordt er een vloerpot (vloerpomp) gebruikt als onderste draaipunt. De vloerpot wordt vervolgens zo afgesteld dat de deur automatisch en vertraagd sluit na het openen.
Het voordeel van een taatsdeur is dat er geen zware stijlen (stalen kozijnen) nodig zijn om de deur aan af te hangen. Verder zijn dit doordraaiende deuren waarbij de vloerpot als draaipunt fungeert. Dit heeft dan weer als groot voordeel dat de deur vanzelf in de gesloten positie achter u dichtvalt. Zeker bij gezinnen met (kleine) kinderen wordt dit als zeer prettig ervaren!


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!


 

Meer stalen deuren bekijken?

Bekijk projecten met enkele taatsdeuren hieronder of ga naar de pagina stalen taatsdeuren

Gerelateerde artikelen