Op zoek naar de perfecte Stalen Deur?
|

Over ons

ONZE MISSIE IS HET ONTWERPEN EN REALISEREN VAN EXCLUSIEVE STALEN PUIEN DOOR HEEL NEDERLAND EN BELGIE

Het StalenDeurenHuys is jaren geleden ontstaan door de affiniteit met staal en het ruimtelijk inzicht van Hans van Heeswijk in combinatie met de passie voor interieurstyling bij conceptbedenkster Maud van Heeswijk- van Rooij.

“Van origine ben ik interieurstyliste en ik had een webwinkel met woonaccessoires en meubels. Hierdoor was ik altijd op zoek naar vernieuwing. In 2007 zag ik prachtige stalen deuren in een oud Frans woon magazine en dacht direct ‘dit is helemaal geweldig en gaat het helemaal worden in stijlvolle interieurs’. Omdat mijn man blij wordt van het ontwikkelen van nieuwigheden en behoorlijk perfectionistisch is, hebben wij een volledig jaar besteed aan research en naar het zoeken van de juiste, meest ranke profielen en montage materialen. Toentertijd  waren er tenslotte nog geen stalen deuren om ‘de techniek af te kunnen kijken’. De allereerste pui hebben we in onze eigen woning geplaatst en natuurlijk in mijn webshop, daar kwamen zoveel reacties op dat we al heel snel geen tijd meer hadden voor de webwinkel en we ons helemaal toegespitst hebben op de stalen meesterwerkjes. Toen we ook al vrij snel projecten voor bekende Nederlanders mochten uitvoeren, was het hek van de dam! Opdrachtgevers die een hele verfijnde afwerking zoeken of speciale wensen hebben, weten inmiddels dat ze daarvoor bij ons aan het juiste adres zijn. “

Omdat wij elkaar perfect aanvullen in gedrevenheid, perfectionisme en vindingrijkheid vormen wij samen een innoverend ijzersterk team.
Na een intense periode van pionieren en product- en marktonderzoek, zijn wij aan de slag gegaan met het staal waarmee wij nu bekend staan in de Benelux en daarbuiten. Industrieel en ultra rank staal, wat zorgt voor een zo minimalistisch mogelijk eindresultaat. Minimalistisch werken met staal en met veel glas, betekent optimale lichtopbrengst en juist dit maakt een huis heel prettig om in te wonen.

In onze begin periode waren de bekende architecten Dudok, Rietveld en Duiker onze grootste inspiratiebronnen. Zij werkten namelijk met de prachtige stoeltjesprofielen van warm gewalst staal die een uniek uiterlijk hebben. Deze zelfde profielen vertalen wij nu naar onze eigen ontwerpen met fijne strakke lijnen, zonder het ambachtelijke uit het oog te verliezen.

Wij hanteren hoge esthetische en technische normen en vinden een zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. Om het persoonlijke in ons hele concept door te trekken, hebben wij besloten om u niet in een kille showroom op een industrie terrein te ontvangen, maar midden in het dorp in een sfeervol ingerichte woning. Hier kunnen wij in een huiselijke setting taatsdeuren, (automatische) schuifdeuren en buitendeuren en ramen laten zien. Bij ons hebt u ook steeds dezelfde contactpersoon en onze klanten ervaren dit altijd als erg accuraat, gepassioneerd en aangenaam.

Kijk binnen in onze showroom

Showroom


Stap voor Stap

Werkwijze


 • Dunne Profielen

  Wij werken met staal waarmee wij bekend staan in de Benelux en daarbuiten; industrieel en ultra rank. Deze keuze zorgt ervoor het eindresultaat zo minimalistisch mogelijk is, waardoor wij streven naar optimale lichtopbrengst.

 • Hoge Kwaliteit

  Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, zullen wij het opmeten en de montage, van de stalen deuren, altijd zelf doen. Elke woning en zelfs ruimte wordt aandachtig bekeken en aan de hand daarvan worden de ontwerpen gemaakt.

 • Persoonlijk vakmanschap

  Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zorgen we ervoor dat de communicatielijnen kort blijven. Daarnaast zorgt een persoonlijke aanpak voor een authentiek en ambachtelijk maatwerk, wat als eyecatcher in uw interieur eindigt.

 • Nieuws

 • Publicatie StalenDeurenHuys bij online platform The Art of Living

  Onlangs is er een mooie publicatie verschenen op online woonplatform The Art of Living van het poolhouse project. Heb je deze publicatie nog niet gezien? Klik dan snel verder! 

 • Publicatie StalenDeurenHuys bij online platform The Art of Living

  Onlangs is er een mooie publicatie verschenen op online woonplatform The Art of Living van onze showroom. Heb je deze publicatie nog niet gezien? Klik dan snel verder!