Op zoek naar de perfecte Stalen Deur?

|

Over ons | StalenDeurenHuys

Over ons | StalenDeurenHuys

 

ONZE MISSIE IS HET ONTWERPEN EN REALISEREN VAN PERFECTE STALEN PUIEN DOOR HEEL DE BENELUX

Het StalenDeurenHuys is jaren geleden ontstaan door de affiniteit met staal en het ruimtelijk inzicht van Hans van Heeswijk in combinatie met de passie voor interieurstyling bij concept creator Maud van Heeswijk-van Rooij.

“Van origine ben ik interieur styliste en ik had een webwinkel met woonaccessoires en meubels. Hierdoor was ik altijd op zoek naar vernieuwing. In 2007 zag ik prachtige stalen deuren in een oud Frans woon magazine en dacht direct ‘dit is helemaal geweldig en gaat het helemaal worden in stijlvolle interieurs’. Omdat mijn man blij wordt van het ontwikkelen van nieuwigheden en behoorlijk perfectionistisch is, hebben wij een volledig jaar besteed aan research en naar het zoeken van de juiste, meest ranke profielen en montage materialen. Toentertijd  waren er tenslotte nog geen stalen deuren om ‘de techniek af te kunnen kijken’. De allereerste pui hebben we in onze eigen woning geplaatst en natuurlijk in mijn webshop, daar kwamen zoveel reacties op dat we al heel snel geen tijd meer hadden voor de webwinkel en we ons helemaal toegespitst hebben op de stalen meesterwerkjes. Toen we ook al vrij snel projecten voor bekende Nederlanders mochten uitvoeren, was het hek van de dam! Opdrachtgevers die een hele verfijnde afwerking zoeken of speciale wensen hebben, weten inmiddels dat ze daarvoor bij ons aan het juiste adres zijn. “

Over ons ijzersterk team

 

Omdat wij elkaar perfect aanvullen in gedrevenheid, perfectionisme en vindingrijkheid vormen wij samen een innoverend ijzersterk team.
Na een intense periode van pionieren en product- en marktonderzoek, zijn wij aan de slag gegaan met het ranke staal waarmee wij nu bekend staan in Europa. Industrieel en ultra rank staal, wat zorgt voor een zo minimalistisch mogelijk eindresultaat. Minimalistisch werken met staal en met veel glas, betekent optimale lichtopbrengst en juist dit maakt een huis heel prettig om in te wonen. Door deze eyecatchers in de woning toe te passen, krijgt het direct meer cachet.

In onze begin periode waren de bekende architecten Dudok, Rietveld en Duiker onze grootste inspiratiebronnen. Zij werkten namelijk met de prachtige stoeltjesprofielen van warm gewalst staal die een uniek uiterlijk hebben. Deze zelfde profielen vertalen wij nu naar onze eigen ontwerpen met fijne strakke lijnen, zonder het ambachtelijke uit het oog te verliezen.

Wij hanteren hoge esthetische en technische normen en vinden een zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. In onze sfeervolle showroom kunnen wij verschillende uitvoeringen laten zien: taatsdeuren, (automatische) schuifdeuren, buitendeuren en ramen. Bij ons hebt u ook steeds dezelfde contactpersoon en onze klanten ervaren dit altijd als erg accuraat, gepassioneerd en aangenaam.

 


Waarom kiezen voor StalenDeurenHuys?

Wij bieden stalen binnen en buitendeuren;
Ultra ranke, authentieke profielen door stoeltjesprofiel/ retrosteel;
Zeer hoge kwaliteit door vakmanschap en maatwerk;
Onze stalen buitendeuren zijn inbraak proof door meerpunt sluiting;
Alle stalen deuren worden afgewerkt met kit in stopverf look;
Onze stalen deuren zijn zeker de eerste 10 jaar onderhoudsvrij;
Iedere klant is bij ons koning.


Stalen binnendeuren gespot in de media

The Art of Living | Hoog Design | Wonenwonen | Drieklomp

 

Kijk binnen in onze showroom

Showroom


Stap voor Stap

Werkwijze


Dunne Profielen

Wij werken met staal waarmee wij bekend staan in de Benelux en zelfs daarbuiten; industrieel en ultra rank.
Deze keuze zorgt ervoor dat elke deur zo minimalistisch mogelijk is, waardoor de lichtopbrengst zo optimaal mogelijk zal zijn.

Hoge Kwaliteit

Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, zullen wij het opmeten en de montage, van de deuren, altijd zelf doen. Elke woning en zelfs ruimte wordt aandachtig bekeken en aan de hand daarvan worden de ontwerpen voor de stalen deur gemaakt.

Persoonlijk vakmanschap

Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zorgen we ervoor dat de communicatielijnen kort blijven. Daarnaast zorgt een persoonlijke aanpak voor een authentiek en ambachtelijk maatwerk. Zo worden de stalen deuren een eyecatcher in uw interieur!

Nieuws

  • Landelijk pool house met prachtige stalen deuren.
  • Publicatie StalenDeurenHuys bij online platform The Art of Living

    Onlangs is er een mooie publicatie verschenen op online woonplatform The Art of Living van het poolhouse project. Heb je deze publicatie nog niet gezien? Klik dan snel verder! 

  • Exclusieve stalen scharnierdeuren.
  • Publicatie StalenDeurenHuys bij online platform HoogDesign

    Onlangs is er een mooie publicatie verschenen op online woonplatform Hoog Design van onze projecten.  Klik dan snel verder!