Ranke taatsdeur

pivotdeuren, pivotdeur, stalen deuren, stalen deur, stalen binnnendeuren, stalen taatsdeuren, stalen taatsdeur

Een ranke stalen taatsdeur voor een luxe en stijlvolle uitstraling

Een binnendeur is voor het interieur belangrijker dan u misschien denkt. De binnendeur speelt een belangrijke rol in de sfeerbepaling van het interieur. Een  binnendeur die goed in ieder interieur past, is een taatsdeur van staal en glas. Een taatsdeur is een unieke deur, die niet met scharnieren verbonden is aan een kozijn. De deur wordt geregeld door een vloerpomp en draait om zijn eigen as, bovendien is een taats- of pivotdeur zelfsluitend, erg gebruiksvriendelijk dus. Omdat er geen kozijn nodig is en mede door de dunne profielen, ontstaat er een verfijnde ranke taatsdeur die het interieur een luxe en stijlvolle uitstraling geeft.

Een ranke luxe taatsdeur is een verfijnde deur

Het voordeel van een ranke luxe taatsdeur van staal, is dat u een binnendeur heeft die uitermate sterk is en waar u levenslang plezier van heeft. Door het gebruik van smalle profielen, ontstaat er een hele verfijnde deur, ondanks dat is deze zeer sterk. U kunt een ranke luxe taatsdeur geheel op maat laten maken. U bepaalt hoe u de dunne profielen horizontaal of verticaal in het glas wil laten plaatsen of welk soort glas er voor de deur gebruikt moet worden. Zo heeft u een unieke ranke luxe taatsdeur die geheel bij uw smaak en interieur past.

Een ranke exclusieve taatsdeur bij StalenDeurenHuys

StalenDeurenHuys is expert en pionier als het gaat mooie stalen binnen- en buitendeuren, al 18 jaar maken wij uitsluitend deuren en ramen van slank retro-staal. Hiermee waren wij één van de drie bedrijven in de Benelux die zich hiermee bezig hielden. Als u op zoek bent naar een ranke exclusieve taatsdeur, dan bent u bij ons op het juiste adres. Met ons vakmanschap en liefde voor staal, creëren wij graag de deur die bij u past. Wilt u een stalen deur op maat, bekijk dan onze online configurator. Hier kunt u een ranke exclusieve taatsdeur geheel naar eigen wens samenstellen. Heeft u specifieke wensen omtrent uw deur? Neemt u dan gerust contact met ons op om een offerte aan te vragen.

 

standaard stalen deur, pivotdeur, stalen deur, project Turnhout, stalen deuren gerealiseerd door StalenDeurenHuys

 


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!