Ranke taatsdeur

pivotdeuren, pivotdeur, stalen deuren, stalen deur, stalen binnnendeuren, stalen taatsdeuren, stalen taatsdeur

Een stalen ranke taatsdeur voor een luxe en stijlvolle uitstraling

Een binnendeur is voor het interieur belangrijker dan u misschien denkt. De binnendeur speelt een belangrijke rol in de uitstraling van het interieur. Een soort binnendeur die goed in ieder interieur past, is een taatsdeur van staal en glas. Een taatsdeur is een unieke deur, die niet met scharnieren verbonden is aan een kozijn. De deur is verbonden met een vloerpot en draait hierdoor om zijn eigen as. Een kozijn ontbreekt en mede door de dunne profielen, ontstaat er een ranke taatsdeur die het interieur een luxe en stijlvolle uitstraling geeft.

Een ranke luxe taatsdeur is een verfijnde deur

Het voordeel van een ranke luxe taatsdeur van staal, is dat u een binnendeur heeft die uitermate sterk is en waar u levenslang plezier van heeft. Door het gebruik van smalle profielen, ontstaat er een hele verfijnde deur, ondanks dat deze zeer sterk is. U kunt een ranke luxe taatsdeur geheel op maat laten maken. U bepaalt hoe u de dunne profielen horizontaal of verticaal in het glas wil laten plaatsen of welk soort glas er voor de deur gebruikt moet worden. Zo heeft u een unieke ranke luxe taatsdeur die geheel bij uw smaak en interieur past.

Een ranke exclusieve taatsdeur bij StalenDeurenHuys

StalenDeurenHuys is experts als het gaat mooie stalen binnen- en buitendeuren. Als u op zoek bent naar een ranke exclusieve taatsdeur, dan zit u bij ons goed. Met ons vakmanschap en liefde voor staal, creëren wij graag de deur die bij u past. Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit onze standaard stalen deuren met retrosteel profiel of stoeltjesprofiel. Wilt u toch een stalen deur op maat, bekijk dan onze online configurator. Hier kunt u een ranke exclusieve taatsdeur geheel naar eigen wens samenstellen. Heeft u specifieke wensen omtrent uw deur? Neemt u dan gerust contact met ons op om een offerte aan te vragen.

 

standaard stalen deur, pivotdeur, stalen deur, project Turnhout, stalen deuren gerealiseerd door StalenDeurenHuys

 


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!