Stalen binnendeur op maat

pivotdeuren, pivotdeur, stalen deuren, stalen deur, stalen binnnendeuren, stalen taatsdeuren, stalen taatsdeur

Stel uw eigen unieke stalen binnendeur op maat samen

Zijn de bestaande binnendeuren betreffende het uiterlijk niet meer naar wens? Dit is begrijpelijk, want dikwijls heeft uzelf niet voor deze deuren gekozen, maar maken ze al jarenlang standaard deel uit van de woning. Omdat binnendeuren in belangrijke mate de uitstraling van uw interieur bepalen, is het verstandig om nieuwe binnendeuren te kiezen. Binnendeuren die aansluiten bij uw interieur en uw smaak. Wat tegenwoordig echt een trend is, zijn fraaie stalen binnendeuren. Om deze binnendeuren nog persoonlijker te maken, kunt u kiezen voor een stalen binnendeur op maat. U heeft dan een stijlvolle binnendeur, die modern is en veel beter bij uw wensen aansluit.

Soorten stalen binnendeuren op maat

Kiest u voor stalen binnendeuren op maat, dan heeft u keuze uit diverse deursystemen. De keuze betreft voornamelijk de wijze waarop de deur geopend en gesloten wordt. Zeer modern en stijlvol is een stalen taatsdeur, ook wel een pivotdeur genoemd. Deze deur heeft geen scharnieren en draait om een verticale as. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten worden geopend en u heeft geen kozijnen nodig. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de klassieke scharnierdeuren, maar dan in staal. Met een slank kozijn of kader waar de deur aan wordt opgehangen, behoudt u het strakke uiterlijk. Tenslotte kunt u kiezen voor een stalen schuifdeur. U kunt de deur laten openschuiven door middel van staldeur wielen, wat zeer mooi zal staat in een industrieel interieur of via een inbouwsysteem. Hierbij verdwijnt de deur in de muur. U bepaalt bij stalen binnendeuren op maat het type deur, handgrepen, kleur, het soort glas en roedeverdeling in het glas.

Op maat stalen binnendeuren laten maken door StalenDeurenHuys

Een deur op maat is één, maar op maat stalen binnendeuren vergt toch heel wat meer expertise dan een houten deur op maat laten maken. Voor op maat stalen binnendeuren laten maken, bent u aan het juiste adres bij StalenDeurenHuys. Wij zijn gespecialiseerd in stalen binnen- en buitendeuren en gebruiken hiervoor materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Mede doordat al onze binnendeuren zijn voorzien van de smalst mogelijke profielen, heeft u altijd de garantie op een zeer luxe en stijlvol uitziende binnendeur.

 

standaard stalen deur, pivotdeur, stalen deur, project Turnhout, stalen deuren gerealiseerd door StalenDeurenHuys

 


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!