Stalen binnenkozijn

pivotdeuren, pivotdeur, stalen deuren, stalen deur, stalen binnnendeuren, stalen taatsdeuren, stalen taatsdeur

Geef uw woning meer cachet met een stalen binnenkozijn

Heeft u behoefte om een ruimte op te delen in meerdere vertrekken? Er zijn dan diverse mogelijkheden, zoals het laten metselen van een nieuwe muur. Maar dit houdt dan wel in, dat u de ruimte benauwder maakt en er kan wellicht onvoldoende daglicht in de nieuwe ruimte binnenkomen. U kunt ook kiezen voor een room-divider van glas. U weet dan zeker dat u het lichtinval kunt behouden, ook als u gebruikmaakt van melkglas. Deze ramen komen het beste uit in een stalen binnenkozijn. Uiteraard hoeft u niet voor een gehele wand met stalen binnenkozijnen te kiezen, Een stalen binnenkozijn voor één raam zal het interieur al de nodige uitstraling geven.

De voordelen van stalen binnenkozijnen

Het belangrijkste voordeel van stalen binnenkozijnen, is de uitstraling. Stalen binnenkozijnen zijn zeer modern en er zijn momenteel maar weinig andere materialen die betreffende uitstraling in de buurt komen van staal. Een stalen binnenkozijn maakt uw interieur luxe en stijlvol en dan maakt het niet uit welk interieur u heeft. Bovendien geniet u van de ongelooflijke sterkte van staal. Stoot u per ongeluk tegen het kozijn, dan zal er niet direct schade optreden of verf afbladderen. Bovendien vergen stalen binnenkozijnen geen enkel onderhoud. Alleen af en toe afnemen met een zachte doek is voldoende. Tevens heeft u meer dan voldoende keuze uit diverse RAL kleuren, om de kozijnen nog beter op het interieur en uw smaak af te stemmen.

Een binnenkozijn van staal van StalenDeurenHuys

U wilt wel een binnenkozijn van staal in uw woning, maar u heeft afwijkende maten? Dit is voor StalenDeurenHuys geen enkel probleem. Het op maat maken van stalen kozijnen is ons dagelijks werk en dit kunnen wij ook met uw stalen binnenkozijnen. Of het nu gaat om één enkel binnenraam of een gehele wand van glas, wij kunnen iedere afmeting aan. Tevens heeft u bij ons uiteraard de keuze hoe u staanders en liggers in het glas wilt verwerken.

 

standaard stalen deur, pivotdeur, stalen deur, project Turnhout, stalen deuren gerealiseerd door StalenDeurenHuys

 


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!