Stalen openslaande deuren

De grote raampartijen zorgen voor een flinke dosis daglicht in de woning.

Stalen buitendeuren met kozijn in boerderij

Deze stalen buitendeuren met kozijn werden in deze grote boerderij gerealiseerd. De stalen buitendeur zijn dubbele stalen scharnierdeuren met zij- en boven lichten. De boerderij is totaal gerenoveerd, van binnen naar buiten. De stalen buitendeuren zijn een moderne toevoeging aan de geroveerde buitengevel. De minimalistische vlakverdeling van de stalen deuren zijn gemaakt van grote glaspartijen. Het ultraranke profiel voor buitendeuren komt tot stand door middel van het stoeltjesprofiel. Door het nieuwe HR ++ glas gebruikt te hebben is de ruimte optimaal geïsoleerd. Stalen buitendeuren hebben in het algemeen een meerpunt sluiting (vierpuntssluiting) in de deur zodat ze inbraak proof zijn.

Deze woning beschikt over een open karakter doordat de hele achterzijde is bekleed met grote glaspartijen in combinatie met staal. Ook bij dit project wordt er gebruik gemaakt van zeer minimalistische profielen en grote glaspartijen.
Deze combinatie zorgt voor een enorme dosis aan daglicht in de woning.De dubbele stalen deuren en ramen zijn uiteraard gevuld met dubbel glas.De profielen van de deuren worden aan de buitenkant schuin afgewerkt met zwarte mastiek om voor een goede afwatering te zorgen.

Haal buiten naar binnen met stalen buitendeuren van StalenDeurenHuys

Stalen buitendeuren
Stalen buitendeuren zijn sfeer versterkend om van uw woning samen met uw tuin optisch een geheel te creëren. De stalen deuren zijn optisch verruimend, zeker door het gebruik van onze slanke kozijnen. Tegenwoordig is er geen condensvorming meer bij stalen deuren, in tegenstelling tot vroeger. Onze projecten, stalen buiten deuren uit eigen atelier, zijn stoer, maar toch slank, strak, tijdloos, exclusief en duurzaam. Doordat al de stalen buitendeuren wordt gestraald, gemetalliseerd en voorzien worden van een hoog kwalitatieve poedercoating, is het staal onderhoudsvrij en kan het moeiteloos de winterseizoenen in Nederland & België doorstaan.

Stalen buitendeuren met kozijn in boerderij details
Poedercoating: ral 9005 satin
Afwerking van het glas met soudal traditional kit (stopverf look).
Afmetingen: 3,28 x 3 meter

 

Meer buitendeuren bekijken?

Bekijk projecten met stalen buitendeuren hieronder of ga naar de pagina stalen buiten puien

 


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!


 

Gerelateerde artikelen

stalen buitendeuren in Tiel gerealiseerd door StalenDeurenHuys

Stalen buitendeuren in moderne villa Oostvoorne

Stalen buitendeuren, showroom Stalen Deuren Huys