Stalen buitenkozijn in Laren

Stalen Ramen, Stalen buitenramen, Stalen raam, stalen buitenraam, authentieke ramen, Stalen kozijnen, stalen deuren, stalen deur, stalendeurenhuys

Stalen buitenkozijn Laren, jaren 30 woning met stalen kozijnen

Stalen buitenkozijn als authentiek detail | Project Laren

In deze villa, gebouwd in 1930, zijn al verschillende stalen ramen uit die tijd toegepast.
Om deze sfeer te behouden, wilden de bewoners wat ramen vervangen in de traditionele stalen kozijnen met stoeltjes profielen.
Deze stalen kozijnen buiten zijn ultra rank maar wel voorzien van hoog rendement glas, waardoor het exact dezelfde look heeft. In dit geval is het een vast stalen buitenraam. Door de ramen en deuren met minimalistische stalen profielen, is er een maximale doorstroming van het buitenlicht. Aan de buitenkant worden de stalen profielen buiten schuin afgewerkt met zwarte mastiek voor een goede afwatering.

Stoeltjesprofiel staal | stalen buitenkozijn Laren | StalenDeurenHuys

Het grote verschil met destijds is dat er nu isolerend dubbel glas in onze stalen buitenkozijnen geplaatst wordt. Esthetisch strak, stoer en industrieel. Vaste stalen buitenramen, draai- of kantel raam, het kan allemaal. Als u graag uw buitenramen wilt vervangen, kies dan voor duurzaam materiaal, dat bestand is tegen diverse weertypen en waarbij u geen onderhoud hoeft te plegen. Dit kan bijvoorbeeld met een stalen raamkozijn, die niet alleen sterk is, maar ook de woning van een bepaalde uitstraling voorziet.


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!


Gerelateerde artikelen