Stalen Deuren

Stalen deuren, Stalen deur, Stalen taatsdeur, Stalen vouwdeur, Stalen ramen, Stalen schuifdeuren, wat kost een stalen deur,

De perfecte ranke stalen deuren | StalenDeurenHuys

In goed overleg en helemaal naar uw wensen maken wij voor u de mooiste stalen deuren en stalen ramen. Al onze producten worden in ons eigen atelier gerealiseerd met traditionele, ultra ranke profielen en met oog voor details en afwerking. Doordat wij werken met veel glas en ultra rank staal, krijgt het geheel een minimalistische uitstraling met optimale lichtopbrengst. Wij voorzien u graag van onze expertise om de perfecte stalen deur te creëren voor uw woning.

Stalen deuren

Op het gebied van stalen deuren zijn er verschillende mechanismes waaruit gekozen kan worden, namelijk stalen taatsdeuren, stalen pivot deuren, stalen schuifdeuren, stalen scharnierdeuren en stalen vouwdeuren. Allen hebben hun eigen voordelen en zijn geheel aan te passen aan uw wensen, behoeftes én design. De stalen taatsdeuren hebben bijvoorbeeld een stille sluiting, de stalen schuifdeuren zijn door het mechanisme zeer ruimtebesparend en de stalen vouwdeuren zijn de ideale oplossing voor een optimale verbinding tussen in- en exterieur. Zowel de stalen binnendeuren als stalen buitendeuren zorgen voor een ruimtelijke verbinding tussen verschillende ruimtes en zorgen voor een industriële en tijdloze uitstraling. Bovendien is staal erg duurzaam, slijtvast en vormvast.

Stalen buitendeuren

Onze stalen ramen zijn mogelijk voor zowel het interieur als exterieur, als room divider of als stalen pui voor veel lichtinval. Kies voor melkglas om de privacy in een ruimte te bewaren of voor isolerend dubbel glas om de warmte of kou binnen te houden zonder een mooi uitzicht te verliezen. Onze buiten puien kunnen wij maken in de volgende varianten; stalen vaste ramen, stalen scharnierdeuren, stalen dubbele deuren of stalen vouwdeuren. De vlakverdeling in een stalen deur of raam is naar keuze in te vullen, waarmee de sfeer in huis erg mooi benadrukt kan worden. Door gebruik te maken van de authentieke ranke stalen profielen, worden het echte eyecatchers die een toegevoegde waarde geven aan uw woning.

 

Wat kost een stalen deur?

Omdat wij alle stalen deuren en ramen op maat maken en personaliseren, variëren de kosten per gemaakt ontwerp. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, zodat u daarna een afspraak kunt maken om een kijkje te nemen in onze showroom.