Stalen pivotdeur met glas in Heeze, Nederland

Stalen taatsdeur met asymetrische tweevlaksverdeling

Stalen taatsdeur met asymetrische tweevlaksverdeling

Stalen pivotdeur met glas in Heeze, Nederland

Hier zie je een taatsdeur van hal naar living met een twee-vlaksverdeling. Er werd gekozen voor een buisvormige handgreep in volledige hoogte. Het fijne aan deze handgeep is dat hij zeer gebruiksvriendelijk is voor groot en klein. Op de laatste foto die je de stalen deur die de keuken scheidt van de living. Hier is de stalen taatsdeur een asymmetrisch drie-vlaks model. Deze opdrachtgevers wilden hun dichte houten deuren vervangen door stalen deuren met glas. Ze merkten het gebrek aan licht en kozen daarom bewust voor deze pivotdeur. Je ziet duidelijk dat de lichtinval sterk aanwezig is door de stalen deur met glas.

Creëer de optimale lichtinval & ruimtelijkheid in uw eigen interieur met stalen deuren!

Stalen taatsdeuren

Bij een taatsdeur wordt er een vloerpot (vloerpomp) gebruikt als onderste draaipunt. De vloerpot wordt vervolgens zo afgesteld dat de deur automatisch en vertraagd sluit na het openen. Het voordeel van een taatsdeur is dat er geen zware stijlen (stalen kozijnen) nodig zijn om de deur aan af te hangen. Verder zijn dit doordraaiende deuren waarbij de vloerpot als draaipunt fungeert. Dit heeft dan weer als groot voordeel dat de deur vanzelf in de gesloten positie achter u dichtvalt. Zeker bij gezinnen met (kleine) kinderen wordt dit als zeer prettig ervaren!

Stalen deuren zijn dé interieurtrend van het moment

Stalendeurenhuys biedt u een breed spectrum in de allerhoogste kwaliteit en duurzaamheid op gebied van stalen binnendeuren. Deuren en ramen bepalen voor een groot deel de look en sfeer van je woning. Hier mag dan ook wel wat aandacht aan besteed worden. Tevens zijn wij, door onze jarenlange ervaring, dé specialist in de ultra ranke stalen deuren en ramen. Uiteraard maken wij alleen een stalen deur op maat, in vrijwel alle gewenste afmetingen, in ons eigen atelier. Het staal wordt gestraald en voorzien van een hoog kwalitatieve poedercoating, waardoor de stalen binnendeur onderhoudsvrij is.

Stalen taatsdeuren | Stalen ramen | Stalen schuifdeuren | Stalen scharnierdeuren

 


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!


 

Meer stalen deuren bekijken?

Bekijk projecten met enkele taatsdeuren hieronder of ga naar de pagina stalen taatsdeuren

Gerelateerde artikelen