stalen pui

pivotdeuren, pivotdeur, stalen deuren, stalen deur, stalen binnnendeuren, stalen taatsdeuren, stalen taatsdeur

Een stalen pui geeft uw woning karakter

De kozijnen in uw woning spelen een belangrijke rol in het aanzien van uw woning. De kleur en het materiaal zijn bepalend hoe de stijl van uw woning wordt. Het is daarom van belang, om als u nieuwe kozijnen wenst, goed na te denken over het soort materiaal. Onderdeel van de kozijnen in een woning, is een pui. Een pui bestaat meestal uit een halve of gehele gevel uit glas met hierin een enkele of dubbele deur. Een pui heeft nog meer invloed op de uitstraling van uw woning dan een enkel kozijn. Vaak beslaat een pui de gehele achtergevel van een woning. Uw woning wordt dan des te mooier met een stalen pui.

Stalen puien zijn erg duurzaam

Stalen puien in een woning geeft de woning niet alleen meer aanzien, u profiteert ook van de vele eigenschappen van een stalen pui. In vergelijking met andere materialen, zal een stalen pui uitermate sterk zijn en zeker minimaal 50 jaar meegaan. Het staal is ongevoelig voor de weersomstandigheden, dus regen, wind en uv-licht hebben geen enkele invloed op de kwaliteit van het staal. Daarnaast hoeft u uw pui nooit te onderhouden. Enkel af en toe het staal reinigen is voldoende. Bestaat de stalen pui uit HR++ glas, dan voldoet uw woning aan de hoogste eisen met betrekking tot de thermische en akoestische isolatie.

Een pui van staal van StalenDeurenHuys is een goede keuze

Kijk u eens rond in het assortiment stalen puien van StalenDeurenHuys. U heeft hierbij keuze uit een standaard pui van staal, maar het is ook mogelijk een stalen pui op maat te laten maken. Wij bieden u alle mogelijkheden om zelf de uiterlijke kenmerken van uw stalen pui samen te stellen. Wilt u een schuifdeur of openslaande deuren? Wilt u zijpanelen in een bepaalde afmeting? Dit is bij ons allemaal mogelijk. En uiteraard kunt u zelf de roedeverdeling bepalen. Neemt u contact met ons op als u meer wilt weten over het plaatsen van een pui van staal.

 

standaard stalen deur, pivotdeur, stalen deur, project Turnhout, stalen deuren gerealiseerd door StalenDeurenHuys

 


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!