Stalen vouwdeuren in poolhouse

stalen vouwdeuren in poolhouse - realisatie StalenDeurenHuys


 

stalen deuren, stalen vouwdeuren, stalen deur, stalen deur op maat, stalen ramen, stalen buitendeuren, stalen binnendeuren, stalen deur in huis

 

Stalen vouwdeuren in het poolhouse verbinden de binnen-en buitenruimtes

 

stalen deuren, stalen vouwdeuren, stalen deur, stalen deur op maat, stalen ramen, stalen buitendeuren, stalen binnendeuren, stalen deur in huis

Stalen vouwdeuren in trendy poolhouse zijn een echte blikvanger | Project Enter

De stalen vouwdeuren in dit luxueuze poolhouse heeft StalenDeurenHuys onlangs mogen ontwerpen en realiseren. Hier is gekozen voor enorm veel lichtinval door gebruik te maken van 2 sets stalen vouwdeuren. In de tegenoverliggende wand zijn nog 3 stalen buitenramen zonder verdere vlakverdeling geplaatst. Hierdoor krijg je een panoramisch uitzicht over de prachtige tuin. De pui met vouwdeuren kijkt uit over het prachtige zwembad. Doordat alles ver opengezet kan worden, vloeit buiten en binnen over in één geheel. Onze vouwdeuren hebben hardstenen dorpels op maat, die als aanslag fungeren.

Wat zijn stalen vouwdeuren?

Ook de stalen vouwdeuren van StalenDeurenHuys worden van de slankste profielen gemaakt. Het zijn de zogenaamde stoeltjes profielen, waarmee architect Dudok in de jaren 20 van de vorige eeuw ook werkte. Ultra rank en gemaakt van de authentieke stalen profielen. Het grote verschil met destijds is dat er nu isolerend dubbel glas in geplaatst wordt. De technieken en afwerking zijn verfijnd, waardoor condensvorming geen issue meer is. De stalen vouwdeuren zijn inbraak werend doordat wij meerpunts sluitingen gebruiken. Zelfs tot een hoogte van 3 meter kunnen wij de mooiste ontwerpen voor u maken. De vouwdeuren zijn ideaal als u een grote open verbinding met terras of tuin wilt hebben.

 

Stalen buitendeuren
Stalen buitendeuren zijn sfeer versterkend om van uw woning samen met uw tuin optisch een geheel te creëren. De stalen deuren zijn optisch verruimend, zeker door het gebruik van onze slanke kozijnen.
In tegenstelling tot vroeger, is er tegenwoordig is geen condensvorming meer bij stalen deuren. Onze projecten, stalen buiten deuren uit eigen atelier, zijn stoer, maar toch slank, strak, tijdloos, exclusief en duurzaam. Doordat de stalen buitendeuren worden gestraald, gemetalliseerd en voorzien worden van een hoog kwalitatieve poedercoating, is het staal onderhoudsvrij en kan het moeiteloos de seizoenen in Nederland & België doorstaan.

 


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Meer stalen vouwdeuren bekijken?

Bekijk projecten met stalen buitendeuren hieronder of ga naar de pagina stalen vouwdeuren

Gerelateerde artikelen