Stalen Deuren

Stalen deuren, Stalen deur, Stalen taatsdeur, Stalen vouwdeur, Stalen ramen, Stalen schuifdeuren, wat kost een stalen deur,

De perfecte ranke stalen deuren | StalenDeurenHuys

In goed overleg en helemaal naar uw wensen maken wij voor u de mooiste stalen deuren en stalen ramen. Al onze producten worden in ons eigen atelier gerealiseerd met traditionele, ultra ranke profielen en met oog voor details en afwerking. StalenDeurenHuys werkt met veel glas en ultra rank staal. Hierdoor krijgt het geheel een minimalistische uitstraling met optimale lichtopbrengst. Wij voorzien u graag van onze expertise om de perfecte stalen deur te creëren voor uw woning.

Stalen binnendeuren

Op het gebied van stalen deuren zijn er verschillende mechanismes waaruit gekozen kan worden, namelijk taatsdeuren, pivot deuren, schuifdeuren, scharnierdeuren en vouwdeuren. Allen hebben hun eigen voordelen en zijn geheel aan te passen aan uw wensen, behoeftes én design. De taatsdeuren hebben bijvoorbeeld een volkomen stille sluiting, de schuifdeuren zijn door het mechanisme erg ruimtebesparend. Vouwdeuren zijn de ideale oplossing voor een optimale verbinding tussen in- en exterieur. Zowel de stalen binnendeuren als stalen buitendeuren zorgen voor een ruimtelijke en transparante verbinding tussen verschillende ruimtes. Onze stalen deuren op maat zorgen voor een industriële en tijdloze uitstraling. Staal is erg duurzaam, slijtvast én vormvast.

Stalen buitendeuren

Onze stalen deuren zijn mogelijk voor zowel het interieur als exterieur, als room divider of als pui voor veel lichtinval. Kies voor melkglas om de privacy in een ruimte te bewaren of voor isolerend dubbel glas om de warmte binnen te houden zonder het mooie uitzicht te verliezen. Onze stalen buiten puien kunnen wij maken in de volgende varianten; vaste ramen, scharnierdeuren, dubbele deuren of vouwdeuren. De vlakverdeling in een deur of raam is naar keuze in te vullen, waarmee de sfeer in huis erg mooi benadrukt kan worden. Door gebruik te maken van onze authentieke ranke stalen profielen, worden het echte eyecatchers die een toegevoegde waarde geven aan uw woning.

Wat kost een stalen deur?

Omdat wij alle stalen deuren en ramen op maat maken en personaliseren, variëren de kosten per gemaakt ontwerp. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! U kunt daarna altijd een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom.

In welke regio zijn wij actief?

Al sinds 2013 verzorgen wij onze kwaliteitsdeuren door heel België, Nederland en West-Duitsland.