Stoeltjesprofiel

Het authentieke stoeltjesprofiel van vroeger, is terug van weggeweest!

Zoals u misschien al eerder had vernomen is StalenDeurenHuys dé specialist in ultra ranke stalen buitendeuren en ramen. StalenDeurenHuys werkt al sinds 2013 met een ultra dun profiel en dat voor stalen binnen- én buitendeuren. De stalen buitendeuren zijn vervaardigd van stoeltjesprofielen die weer herleven in de ontwerpen van StalenDeurenHuys. De stalen deuren in retrolook zijn hartstikke hip, tijdloos, onderhoudsvrij en bovendien erg duurzaam.

 

Wat maakt het stoeltjesprofiel zo bijzonder?

De buitenprofielen waarmee architect Dudok in de vorige eeuw ook werkte, zijn maar 3.5 cm breed. Het stoeltjesprofiel is daarmee uniek in zijn soort, ultra rank en dus perfect voor stalen buitendeuren. StalenDeurenHuys heeft de profielen dusdanig gemodificeerd dat er moeiteloos HR++ glas in geplaatst kan worden.

 

stalen buitendeuren met dubbel glas- stoeltjesprofiel - StalenDeurenHuys

 

Stoeltjesprofiel staal

Het stoeltjesprofiel heeft als grote verschil met destijds, dat er nu isolerend dubbel glas met zwarte glasspouw (HR++) in geplaatst wordt. De technieken en afwerking van de stalen stoeltjesprofielen zijn verfijnd, waardoor condensvorming absoluut geen issue meer is. Bovendien zijn de buitendeuren inbraakwerend doordat StalenDeurenHuys meerpunts sluitingen gebruikt.

 

 

Stoeltjesprofiel voor stalen buitendeuren

De ultra smalle profielen van StalenDeurenHuys zijn gemaakt van stoeltjesprofielen van 35 mm breed & 42 mm diep. Stalen buitendeuren zijn sfeer versterkend en maken van uw woning en tuin een mooi geheel. Doordat de maatwerk binnenpuien en stalen buitenpuien worden gestraald, gemetalliseerd en voorzien worden van een hoog kwalitatieve poedercoating, is het staal onderhoudsvrij en kan het moeiteloos alle seizoenen doorstaan.

Stalen stoeltjesprofiel voor stalen binnendeuren

De stalen stoeltjesprofielen wordt speciaal gebruikt voor onze stalen buitenpuien. De stalen binnendeuren met glas worden in ons eigen atelier gerealiseerd met retrosteel. Beide profielen zijn onderhoudsvrij en erg duurzaam. De stalen deuren op maat werken optisch verruimend, zeker dankzij het gebruik van onze slanke stalen kozijnen.

 

stalen deuren, pivotdeuren , retrosteel , stalen deur, pivotdeur - stalendeurenhuys

 

Wat is het verschil tussen stoeltjesprofiel en retrosteel?

De ultra ranke profielen van retrosteel worden speciaal gebruikt voor onze stalen binnendeuren. De ranke profielen die we stoeltjesprofiel noemen, worden speciaal gebruikt voor onze stalen buitendeuren. Het profiel is extra diep voor het hoog rendament glas van 25mm (HR++). StalenDeurenHuys gebruikt alleen de meest ranke stalen profielen en is hiermee de nr.1 op de markt in Nederland en België.

 

 


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!