Taatsdeur op maat

pivotdeuren, pivotdeur, stalen deuren, stalen deur, stalen binnnendeuren, stalen taatsdeuren, stalen taatsdeur

Een unieke ruimte met een taatsdeur op maat

Uw interieur vertegenwoordigt uw persoonlijkheid en uw persoonlijke smaak. Dit geldt niet altijd voor de aanwezige binnendeuren. Dikwijls zijn dat deuren die al jaren in de woning aanwezig zijn en die u wellicht geschilderd heeft om er uw persoonlijke touch aan te geven. Maar omdat u deze binnendeuren niet zelf heeft gekozen, sluiten ze nooit perfect aan bij uw interieur en smaak. U kunt overwegen om uw huidige binnendeur te vervangen door een volstrekt unieke stalen taatsdeur op maat. Een taatsdeur van staal is momenteel erg trendy en het is mogelijk om deze deur naar eigen wens te ontwerpen. Uw taatsdeur op maat sluit zo perfect aan op uw interieur en u heeft een stalen binnendeur die u nergens anders zult tegenkomen.

Wat zijn de mogelijkheden met taatsdeuren op maat?

Lijken stalen taatsdeuren op maat ook iets voor uw woning? Dan kunt u hiervoor terecht bij dé expert voor op maat gemaakte taatsdeuren: het Stalendeurenhuys. Bij ons kunt u kiezen uit diverse standaard stalen taatsdeuren in een vaste maat of een variabele maat, maar ook voor taatsdeuren die volgens uw wensen volledig op maat zijn gemaakt. U heeft dan de keuze uit bijvoorbeeld een enkele taatsdeur, dubbele taatsdeuren, met of zonder zijpaneel of speciaal glas. De roedeverdeling in het glas is het meest in het oog springende gedeelte van de deur. Wij bieden u de optie om hier zelf het aantal liggers en staanders te bepalen of misschien heeft uzelf wel een ontwerp? Bij een taatsdeur op maat nemen wij u al het werk uit handen, wij meten de deuren in, maken vervolgens een paar ontwerpen en plaatsen de deuren ook.

Een op maat taatsdeur van StalenDeurenHuys

Met een op maat taatsdeur van StalenDeurenHuys, heeft u een unieke deur in huis. De deur is met vakmanschap en passie voor het ambacht voor u ontworpen en in elkaar gezet. Wij bieden u zeer hoge kwaliteit en stalen deuren die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Zo kunt u zelfs HR++ glas laten plaatsen en toch de ultra slanke stalen profielen behouden. Tevens houden wij van persoonlijk contact, zodat de communicatie-lijnen kort worden gehouden en u altijd goed op de hoogte blijft van het ontwerp en productieproces van uw op maat gemaakte taatsdeur.

 

standaard stalen deur, pivotdeur, stalen deur, project Turnhout, stalen deuren gerealiseerd door StalenDeurenHuys

 


Bent u enthousiast geworden?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!